DevFest 2015 Cluj-Napoca

DevFest, cea mai mare conferință Google Tech din România organizată de comunitatea developerilor Google, va avea loc la Cluj-Napoca, în 12-13 noiembrie.


Mai sunt 2 săptămâni până la DevFest și suntem extrem de încântată să vă prezint programul conferinței. GDG-urile din cele 3 orașe (București, Cluj-Napoca și Pitești) și liderii acestor comunități au lucrat împreună pentru a organiza un eveniment dedicat developerilor care doresc să se pună la curent cu cele mai recente tehnologii Google și nu numai.

DevFest aduce în prim-plan sesiuni de mare actualitate precum: Android Auto, Android TV, Android Wearables, Polymer, Google Cloud Platform, dar și sesiuni de AngularJS, Java, Node.js, etc structurate în mai multe formate:
– Prezentări Keynote;
– Prezentări tehnice focusate pe developerii cu nivel avansat sau intermediar pe Android Auto, Android TV, AngularJS, Polymer, etc;
– Workshopuri dedicate ce combină Angular – Node.js și microservicii;
– Prezentări dedicate de UX;
– Code Labs – sesiuni de 2 ore unde se scrie cod împreună cu trainerul;
– Masterclass specializat pe UXD în care un expert UX/UI analizează 5-6 aplicații locale și lucrează cu audiența pe acestea;
– Barcamp – sesiune interactivă în care poți să prezinți ad-hoc propriile aplicații și să ceri sprijinul comunității sau sfatul experților.

Înregistrarea la conferință este deschisă, tichetele Early Bird costă doar 40 euro + TVA, iar acestea oferă acces la toate activitățile conform agendei evenimentului.

Social media:  Twitter      Facebook      Google Plus

DevFest 2015 Cluj-Napoca

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s