Google Developer Group Pitești (GDG Pitești) 3rd Meetup – 21 Noiembrie

În data de 21 Noiembrie, în cadrul comunității GDG Pitești a avut loc un curs CP100A: Google Cloud Platform Fundamentals realizat în parteneriat cu Atlas Networking. Această inițiativă a fost sprijinită de Roweb oferind locația de desfășurare a cursului.

gcp-header-logo

Cursul a durat aproximativ 8 ore. 15 developeri dornici să învețe tehnologii noi au spus prezent la cursul CP100A, un curs dinamic, plin de informații interesante și cu o gamă largă de utilizări.

Cursul a fost alcătuit din prezentări teoretice urmate de laboratoare în care aveai posibilitatea să aplici noțiunile pe care tocmai le aflasei.

Bogdan Nourescu a fost trainerul acestui curs. Bogdan și-a început activitatea ca programator web în urmă cu 5 ani, timp în care a acumulat experiență în dezvoltarea de aplicații web scalabile și a lucrat cu tehnologii web înca de la debutul său în domeniul IT. Bogdan este speaker și mentor la conferințe dedicate developerilor precum DevFest și AppCamp și a participat la conferința internațională Polymer Summit.
Experiența de trainer este confirmată și de Google, Bogdan fiind singurul trainer autorizat pe Google Cloud Platform din România.
Pasiunea pentru tehnologie și experiența sa ca trainer ajută atât tinerii care doresc să-și înceapă o carieră în IT, cât și experții în domeniul dezvoltării aplicațiilor web.

CP100A a fost un curs interesant, foarte bine structurat și prezentat, iar acum ne rămâne, nouă celor care am participat, să punem în aplicare cunoștințele dobândite.

Dacă dorești să vezi cum s-a desfășurat cursul găsești aici imagini și video-uri.

Mulțumim Atlas NetworkingRoweb și vouă celor care ați participat! Ne vedem la următoarele evenimente GDG Pitești!

Google Developer Group Pitești (GDG Pitești) 3rd Meetup – 21 Noiembrie

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s